Hydrualik slangar och komponenter 

Komplett hydraulikverkstad där vi tillverkar Hydraulslangar från 1/4" upp till 1.1/2 direkt hos oss .vi har även ett stort lager av andra komponenter till hydraulik och kan även ordna fram hydraulpaket till det mesta. 

Högt lufttryck. ( 16 kg ) 

Om du har behov av extremt högt lufttryck upp till 16 kg i någon typ av däck eller annat så har vi specialutrustningen för att kunna pumpa upp det även ute på fältet från våran servicebil.

Hjulförvaring

Problem med tunga lyft och fel lagringsplats?
- Checka då in på vårt däckhotell med plats för 1000 set, så tar vi hand om dina däck på bästa sätt. Vi tvättar alltid dina förvaringshjul - utsidan för utseendets skull och insidan för perfekt balans. Vi kontrollerar mönsterdjupet på däcken och rapporterar med ett personligt samtal /sms om de behöver bytas inför nästa säsong.

Punktering

Vi reparerar alla däck enligt bästa hållfasthet. Efter reparation balanserar vi hjulen för optimal komfort.

Servicelastbil ute på fältet

Givetvis har vi en komplett utrustad servicebil med kran och kompressor för att kunna hjälpa dig ute på fältet med punktering på lastbilen, traktorn, skogsmaskinen eller trucken.

 

Jour för service

Journummer tillhandahålls av oss med ett med ett speciellt telefonnummer för lojala och trogna kunder.

Vulkning av däck

Alla däckföretag håller inte på med denna typ av reparationer på större däck. Med vår 50åriga erfarenhet inom branschen vet vi hur det skall göras så lönsamt som möjligt för att du som konsumet skall spara pengar på ditt däck i stället för att köpa nytt.

TPMS system har vi utrustningen för

TPMS är ett däcktrycksövervakningssystem som vi använder oss utav. Vi har även reservdelar till detta system  och vi utför felsökning om du har problem med detta. TPMS systemet kommer att sitta orginal på alla europeiska bilar från 2014.

Komplett gummiverkstad!

Vi är inte det största däckföretaget, men vi sätter dig som kund i fokus. Vi erbjuder dig personlig service och god kvalitet. Med över 50år i branschen har vi erfarenhet av alla sorters däck, stora som små. 

Rådgivning

Vilka däck passar bäst till min bil? Vilka däck är bäst för miljön? Vilka däck är säkrast på vintern? Säkert har du en del frågor om däck. De frågorna har vi svar på, välkommen att höra av dig!

Omläggning/skifte

Omläggning av däck görs på våra moderna maskiner som klarar alla typer utan att fälgar skadas.
Vi byter alltid gummiventil vid däckbyte.
Vi har personvangsverkstad och där vi skiftar vi allt från det minsta skottkärredäck till det största lastbilsdäcket.
Skifte utförs snabbt och professionellt med moderna verktyg som skruvar åt hjulmuttrarna/bultarna.

Balansering

Våra toppmoderna balanseringsmaskiner klarar alla typer av hjul, från det största till det minsta.
Vi använder givetvis miljövänliga vikter vid balansering.

Tvätt

Rengöring av däck och fälgar sker innan lagring på vårt däckhotell. Det gör att de förvaras på bästa sätt och förlänger däckets hållbarhet. 

Boka tid

Du som kund kan välja mellan att boka tid här via hemsidan, ringa och boka tid eller komma till vår hemtrevliga verkstad. För telefonbokning ring 0586-41990.

Återvinning

Vi tar ansvar för dina gamla däck, fälgar och vikter och ser till att de skickas till återvinning.

Integritetspolicy Däckservice i Degerfors

Vår integritetspolicy hittar du på denna länk

Blankett för att begära ut personuppgifter